Ara ja pots escoltar el disc sencer, Poble mariner a Spotify. Podràs reproduir els vuit temes que formen part del nou disc de manera gratuïta.

Poble mariner, és el primer treball (Auto editat  2018) de Tomeu Caldentey, consta de vuit cançons gravades a Binissalem, Mallorca, per Xim Cànoves Pol. En aquest treball ha participat Lluís Vivern Pons, guitarra, baix elèctric i percussions, també ha realitzat arranjaments de guitarra en la cançó Contra acte. Tomeu Caldentey, lletres, música, guitarra i percussions. Les cançons que formen part d’aquest primer enregistrament són; Crit, Poble mariner, Contra acte, L’espurna, La cala, El turó, Sense tu i Han venut ca meva.

El disc Poble Mariner, es compon de cançons de cantautor, arranjades amb una senzillesa pròpia de la tradició Folk, recuperant patrons musicals de la música tradicional de Mallorca utilitzant-los per a actualitzar la música. Les lletres de les cançons d’aquest disc, parlen de l’estima pel territori, l’estima per la diversitat cultural.

Poble mariner es pot adquirir a les plataformes itunes, Bandcamp plataformes digitals, www.tomeucaldentey.cat     

Categories: NOTÍCIES

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *