Ens fa especial Il·lusió, que aparegui a la revista Enderrock el nostre primer disc amb el reproductor de Bandcamp on podràs escoltar les vuit cançons del nou disc “Poble mariner” a la vegada que podràs llegir en que ens hem inspirat per fer les cançons. 

aquí l’enllaç     http://www.enderrock.cat/edrbalears/disc/7490

Poble mariner és el primer disc del cantautor de Felanitx Tomeu Caldentey. Aquest treball és un intent de recopilar l’essència i el so més tradicional de la música popular de Mallorca i del Mediterrani. La instrumentació dels temes és molt senzilla i propera. Les lletres són una crítica a la destrucció del territori i també al cultiu del turisme com a únic motor de desenvolupament econòmic. Aquest treball està compost per vuit cançons. Gravades per Xim Cànoves Pol a Binissalem.

Algunes cançons tenen els arranjaments de Lluís Vivern Pons.
Tomeu Caldentey –  veu, guitarra, percussió
Lluís Vivern  –  guitarra, baix, percussió
Gravades per Xim Cànoves Pol a Binissalem.

http://www.tomeucaldentey.cat

Categories: NOTÍCIES

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *