Aquest cap de setmana passat, ha sortit una petita referència al setmanari de Felanitx, sobre el concurs de l’enderrock Illes Balears 2018 al qual estic nominat en la categoria de cantautor, que anima a votar a totes les Felanitxeres!

Les votacions pel concurs, acaben el proper dia 28 d’octubre, només falten 11 dies. D’aquesta primera ronda que es fa per votació popular, en sortiran tres classificats, per això voldríem demanar-vos el darrer esforç perquè ens ajudeu, votau és molt senzill!

Anau al següent enllaç i votau és molt senzill, de les dades que vos demana la revista, realment només en necessita dos el mail i el nom.

http://www.enderrock.cat/premismusicabalear

Animeu-vos a votar, perquè això ens ajuda!

?

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *